TERMOFLEX MG 25-Imortar var-ciment interior

TERMOFLEX MG 25-I este un mortar uscat predozat, pe baza de ciment-var si aditivi specifici, pentru tencuieli interioare. Poate fi utilizat pentru tencuirea la interior a peretilor de caramida, BCA si beton, precum si la reparatii mici ale tencuielilor existente.

mai mult


TERMOFLEX TINCImortar fin var-ciment

TERMOFLEX TINCI este un mortar fin (tinci) pe baza de ciment-var, minerale atent selectionate si aditivi, utilizat la repararea si finisarea tencuielilor traditionale sau a suprafetelor din beton la interiorul sau la exteriorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX MG 01adeziv pentru placi ceramice

TERMOFLEX MG 01 este un adeziv mineral utilizat la lipirea placilor ceramice in interiorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX PSadeziv pentru placi termoizolante

TERMOFLEX PS este un adeziv mineral utilizat la lipirea si spacluirea placiloor termoizolante din polistiren expandat si extrudat.

mai mult
TERMOFLEX MG 02

Adeziv placi ceramice pentru interior-exterior

mgi104

Utilizare: Este un mortar adeziv uscat predozat, pe baza de ciment, pentru fixarea placilor ceramice din gresie sau faianta la interior.

 

Preparare: Se pune apa necesara īntr-o galeata. Se presara adeziv si se amesteca cu un dispozitiv mecanic rotativ timp de 4-5minute. Se regleaza consistenta prin adaugare de pulbere sau de apa pāna la consistenta de lucru. Se asteapta 10 minute si se reamesteca īnca 2 minute pāna la obtinerea unei paste omogene.

 

Aplicare: Adezivul se aplica cu o gletirera cu dinti de cca.6x6 mm pāna la 10x10 mm. Pentru placi ceramice de dimensiuni mari se va utiliza gletiera cu dinti mari.Placarea se face prin presarea usoara a placilor īn adeziv.Grosimea stratului de adeziv aplicat trebuie sa fie īntre 5mm si 7 mm.Se recomanda folosirea distantierelor pentru alinierea rosturilor.

 

Finisare: Se face prin aplicarea chitului de rosturi dupa minim 24 de ore la faianta si minim 48 de ore la gresie. Suprafata placata se va lasa sa se īntareasca cel putin 72 de ore īnainte de utilizare.

 

Indicatii: Īn timpul punerii īn opera, temperatura aerului si a suportului trebuie sa fie de minim +5°C si maxim +35°C. Īn timpul montajului placilor pe pasta īntinsa se va urmari respectarea timpilor maximi de lucrabilitate. Depasirea lor duce la pierderea aderentei adezivului.

 

Depozitare: Īn spatii īnchise, uscate, ferite de umezeala, pe paleti de lemn īnfoliati.

 

Livrare: Produsul se livreaza īn saci de hārtie multistrat cu folie PE īncorporata, de 25 Kg.

 

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei, īn conditiile ambalajului īnchis si a depozitarii īn spatii uscate.

 

Standard de referinţă: SR EN 1348/A1-2001.

 

Meniu produse

01. ADEZIVI POLISTIREN

- TERMOFLEX PS

02. ADEZIVI PLACI CERAMICE

- TERMOFLEX MG 01

- TERMOFLEX MG 02

03. GLETURI

- TERMOFLEX TINCI

04. MORTARE

- TERMOFLEX MG25-I

- TERMOFLEX MG35-IE