TERMOFLEX MG 25-Imortar var-ciment interior

TERMOFLEX MG 25-I este un mortar uscat predozat, pe baza de ciment-var si aditivi specifici, pentru tencuieli interioare. Poate fi utilizat pentru tencuirea la interior a peretilor de caramida, BCA si beton, precum si la reparatii mici ale tencuielilor existente.

mai mult


TERMOFLEX TINCImortar fin var-ciment

TERMOFLEX TINCI este un mortar fin (tinci) pe baza de ciment-var, minerale atent selectionate si aditivi, utilizat la repararea si finisarea tencuielilor traditionale sau a suprafetelor din beton la interiorul sau la exteriorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX MG 01adeziv pentru placi ceramice

TERMOFLEX MG 01 este un adeziv mineral utilizat la lipirea placilor ceramice in interiorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX PSadeziv pentru placi termoizolante

TERMOFLEX PS este un adeziv mineral utilizat la lipirea si spacluirea placiloor termoizolante din polistiren expandat si extrudat.

mai mult
TERMOFLEX MG25-I

Mortar var-ciment pentru interior

mgi104

Utilizare:Este un mortar uscat predozat, pe baza de ciment, pentru tencuieli si reparatii. Poate fi utilizat pentru tencuirea la interior a peretilor de caramida, BCA si beton, precum si la reparatii mici ale tencuielilor existente.

 

Preparare: Pulberea se introduce în apa si se amesteca energic cu ajutorul unui dispozitiv mecanic rotativ pâna la obtinerea unui amestec omogen. Se lasa în repaus 10 minute si se amesteca din nou energic.

 

Aplicare: Mortarul de tencuiala TERMOFLEX MG25-I se poate aplica cu metoda clasica manuala sau cu metoda mecanica cu ajutorul masinilor de tencuit.

 

Aplicare mecanizata: se regleaza cantitatea de apa necesara conform prescriptilor date de producatorul masinii de tencuit si se aplica mortarul pe suport pâna la grosimea finala (max. 20 mm într-un strat). Urmeaza apoi aceleasi faze de prelucrare ca si în cazul aplicarii manuale.

 

Aplicare manuala: se aplica mortarul în mod clasic pe perete cu ajutorul unei mistrii pâna la grosimea finala (max. 20 mm într-un strat). Se uniformizeaza grosimea cu ajutorul unui dreptar si apoi se lasa sa se întareasca tencuiala aplicata (cca. 3 ore) pâna când la pipait nu mai este moale. Se stropeste usor si se driscuieste cu o drisca de burete.

 

!!! In cazul aplicarii pe tavane produsul se aplica într-un singur strat cu grosimea maxima de 10mm, caz în care se recomanda aplicarea în prealabil a unei amorse din acelasi tip de material, urmat apoi de aplicarea „umed pe umed” a materialului de tencuire pâna la obtinerea planeitatii necesare.

 

Indicatii: În timpul punerii în opera, temperatura aerului si a suportului trebuie sa fie de minim +5°C si maxim +35°C. Nu se aplica în bataia directa a razelor solare.

 

Depozitare: În spatii închise, uscate, ferite de umezeala, pe paleti de lemn înfoliati.

 

Livrare: Produsul se livreaza în saci de hârtie multistrat cu folie PE încorporata, de 30 Kg.

 

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei, în conditiile ambalajului închis si a depozitarii în spatii uscate.

 

Standard de referinţă: SR EN 998-1/2004.

 

Meniu produse

01. ADEZIVI POLISTIREN

- TERMOFLEX PS

02. ADEZIVI PLACI CERAMICE

- TERMOFLEX MG 01

- TERMOFLEX MG 02

03. GLETURI

- TERMOFLEX TINCI

04. MORTARE

- TERMOFLEX MG25-I

- TERMOFLEX MG35-IE