TERMOFLEX MG 25-Imortar var-ciment interior

TERMOFLEX MG 25-I este un mortar uscat predozat, pe baza de ciment-var si aditivi specifici, pentru tencuieli interioare. Poate fi utilizat pentru tencuirea la interior a peretilor de caramida, BCA si beton, precum si la reparatii mici ale tencuielilor existente.

mai mult


TERMOFLEX TINCImortar fin var-ciment

TERMOFLEX TINCI este un mortar fin (tinci) pe baza de ciment-var, minerale atent selectionate si aditivi, utilizat la repararea si finisarea tencuielilor traditionale sau a suprafetelor din beton la interiorul sau la exteriorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX MG 01adeziv pentru placi ceramice

TERMOFLEX MG 01 este un adeziv mineral utilizat la lipirea placilor ceramice in interiorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX PSadeziv pentru placi termoizolante

TERMOFLEX PS este un adeziv mineral utilizat la lipirea si spacluirea placiloor termoizolante din polistiren expandat si extrudat.

mai mult
TERMOFLEX PS

Adeziv pentru placi termoizolante din polistiren

mgi104

Utilizare: Este un mortar adeziv uscat predozat, pe baza de ciment, pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante de polistiren expandat.

 

Preparare: Se pune apa necesara īntr-o galeata. Se presara adeziv si se amesteca cu un dispozitiv mecanic rotativ timp de 4-5minute. Se regleaza consistenta prin adaugare de pulbere sau de apa pāna la consistenta de lucru.Se asteapta 10 minute si se reamesteca īnca 2 minute pāna la obtinerea unei paste omogene.

 

Aplicare: Adezivul pasta se aplica continuu pe conturul placilor de polistiren expandat la 3-4 cm de marginea acestora si in minim 3 puncte interioare. Se fixeaza la nivelul de baza un profil de soclu sau o rigla cu latimea adaptata grosimii sistemului, cu dibluri metalice. Placile de polistiren expandat se aplica īn contact, la baza, pe profilul de soclu. Trebuie avut grija ca mortarul adeziv sa nu patrunda īntre placi si sa umple rostul. Panourile se monteaza prin asezare succesiva si batere usoara pentru aderenta cu suportul.Obtinerea suprafetei finale drepte se obtine prin presarea mai multor placi pe suprafata cu ajutorul unui dreptar lung. La final se lasa un rost de cca.5mm pentru uscarea mortarului adeziv si ulterior pentru etansarea acestuia. Placile de polistiren pentru glafuri si intradosuri se aplica dupa montarea celor de fatada. Colturile placilor se pozitioneaza īn contact si se armeaza cu benzi de fibra de sticla lipite cu mortar adeziv de polistiren expandat. La peretii de caramida fara tencuiala, īnainte de placarea cu polistiren expandat se īndeparteaza surplusul de mortar de zidarie din rosturile caramizilor. La 24 de ore de la lipirea placilor de polistiren pentru asigurarea unei fixari suplimentare se folosesc dibluri de lungimi diferite īn functie de sectiunea suportului ce urmeaza a fi placat. Se monteaza 4 dibluri pe placa de polistiren, īngropate pāna la fata exterioara a acestora. Pentru fixarea plasei de fibra de sticla cu rol de armare, se aplica cu gletiera din inox cu dinti de 10mm un strat de mortar adeziv. Pe stratul proaspat de mortar (cca.3-4mm) se aplica plasa din fibra de sticla īn fāsii verticale, netezānd cu latura dreapta a gletierei īntreaga suprafata. Benzile se suprapun lateral si longitudinal pe minim10 cm. Ele trebuie bine īncorporate īn mortarul adeziv, fiind īn īntregime acoperite de acesta.

 

Finisare: Dupa uscarea mortarului adeziv (minim 7 zile) se poate trece la protectia suprafetei termoizolante cu finisajul ales.

 

Indicatii: Īn timpul punerii īn opera, temperatura aerului si a suportului trebuie sa fie de minim +5°C si maxim +35°C. Depozitare: Īn spatii īnchise, uscate, ferite de umezeala, pe paleti de lemn īnfoliati.

 

Livrare: Produsul se livreaza īn saci de hārtie multistrat cu folie PE īncorporata, de 25 Kg.

 

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei, īn conditiile ambalajului īnchis si a depozitarii īn spatii uscate.

 

Standard de referinţă: Agrement tehnic nr.002-04/954-2006.

 

Meniu produse

01. ADEZIVI POLISTIREN

- TERMOFLEX PS

02. ADEZIVI PLACI CERAMICE

- TERMOFLEX MG 01

- TERMOFLEX MG 02

03. GLETURI

- TERMOFLEX TINCI

04. MORTARE

- TERMOFLEX MG25-I

- TERMOFLEX MG35-IE