TERMOFLEX MG 25-Imortar var-ciment interior

TERMOFLEX MG 25-I este un mortar uscat predozat, pe baza de ciment-var si aditivi specifici, pentru tencuieli interioare. Poate fi utilizat pentru tencuirea la interior a peretilor de caramida, BCA si beton, precum si la reparatii mici ale tencuielilor existente.

mai mult


TERMOFLEX TINCImortar fin var-ciment

TERMOFLEX TINCI este un mortar fin (tinci) pe baza de ciment-var, minerale atent selectionate si aditivi, utilizat la repararea si finisarea tencuielilor traditionale sau a suprafetelor din beton la interiorul sau la exteriorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX MG 01adeziv pentru placi ceramice

TERMOFLEX MG 01 este un adeziv mineral utilizat la lipirea placilor ceramice in interiorul cladirilor.

mai mult


TERMOFLEX PSadeziv pentru placi termoizolante

TERMOFLEX PS este un adeziv mineral utilizat la lipirea si spacluirea placiloor termoizolante din polistiren expandat si extrudat.

mai mult
TERMOFLEX TINCI

Mortar ciment fin

mgi104

Utilizare: Este un mortar uscat predozat, pe baza de ciment, pentru tencuieli si reparatii. Poate fi utilizat pentru amorsarea peretilor de beton, din blocuri ceramice sau al peretilor puternic absorbanti ca prim strat de tencuiala, în vederea egalizarii absorbtiei si îmbunatatirea aderentei straturilor urmatoare de tencuiala, sau pentru lucrari de finisare a tencuielilor brute înaintea gletuirii sau a altor finisaje nobile, în interiorul sau exteriorul cladirilor. De asemenea poate fi utilizat pentru repararea tencuielilor brute fisurate si denivelate, si nivelarea suprafetelor înainte de aplicarea placilor ceramice.

 

Preparare: Pulberea se introduce în apa si se amesteca energic cu ajutorul unui dispozitiv mecanic rotativ pâna la obtinerea unui amestec omogen. Se lasa în repaus 10 minute si se amesteca din nou energic.

 

Aplicare: Peretele ce urmeaza sa se finiseze se umezeste bine cu apa, se lasa sa se usuce un timp, dupa care se aplica mortarul superplastic cu o gletiera într-un strat de grosime 1-2 mm. Dupa o usoara priza se umezeste usor si se driscuieste cu o drisca din burete sau polistiren obtinând o suprafata fina si uniforma. Dupa 72 de ore de la aplicare se poate gletui, la interior, cu un glet de ipsos (TERMOFLEX MG 101, 102) sau cu un glet de ciment (TERMOFLEX MG-C 110).

 

Indicatii: În timpul punerii în opera, temperatura aerului si a suportului trebuie sa fie de minim +5°C si maxim +35°C. Nu se aplica în bataia directa a razelor solare.

 

Depozitare: În spatii închise, uscate, ferite de umezeala, pe paleti de lemn înfoliati.

 

Livrare: Produsul se livreaza în saci de hârtie multistrat cu folie PE încorporata, de 25 Kg.

 

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei, în conditiile ambalajului închis si a depozitarii în spatii uscate.

 

Standard de referinţă: SR EN 998-1/2004.

 

Meniu produse

01. ADEZIVI POLISTIREN

- TERMOFLEX PS

02. ADEZIVI PLACI CERAMICE

- TERMOFLEX MG 01

- TERMOFLEX MG 02

03. GLETURI

- TERMOFLEX TINCI

04. MORTARE

- TERMOFLEX MG25-I

- TERMOFLEX MG35-IE